Route en Parkeren

Hoe vindt u Apolloplein 1

Hoe vindt u Apolloplein 1. Mogelijk dat Apolloplein 1 nog niet bij alle vaste autonavigatie bekend is. In dit geval kan de navigatie op uw smartphone uitkomst brengen. Vindt ons via Google Maps: MFA ’t Berflo Apolloplein 1 Hengelo is eenvoudig aan te rijden met behulp van volgende referentiepunten: Zoek naar: FBK Stadion aan de Kuipersdijk 46, 7552 BJ in Hengelo. Schuin tegenover het stadion vindt u een Nettorama supermarkt. Rij de afslag kuipersdijk/parkeerplaats Nettorama in (Artemistraat). Laat de parkeerplaats naar de Nettorama aan uw rechterhand liggen en rij recht door (Hermesstraat), u ziet nu MFA ’t Berflo met bijbehorend parkeerterrein schuin rechts voor u liggen.

Parkeerproblemen bij MFA ’t Berflo

Momenteel wordt er gebouwd naast MFA ’t Berflo, daardoor is er slechts beperkte parkeerruimte voor de ‘deur’. Het meest dichtbij gelegen parkeerterrein – bij de Nettorama supermarkt – valt onder een z.g.n. ‘Blauwe Parkeerzone’ (Parkeerkaart en maximaal twee uur parkeren).

Wij adviseren u te parkeren op het parkeerterrein van het FBK Stadion aan de Kuipersdijk. Daar zijn voldoende- en ruim overzichtelijke (gratis) parkeerplaatsen voor handen. Het FBK Stadion licht schuin tegenover MFA ’t Berflo op nog géén vijf minuten loopafstand.