Route en Parkeren

Hoe vindt u Apolloplein 1

Hoe vindt u Apolloplein 1. Mogelijk dat Apolloplein 1 nog niet bij alle vaste autonavigatie bekend is. In dit geval kan de navigatie op uw smartphone uitkomst brengen. Vindt ons via Google Maps: MFA ’t Berflo Apolloplein 1 Hengelo is eenvoudig aan te rijden met behulp van volgende referentiepunten: Zoek naar: FBK Stadion aan de Kuipersdijk 46, 7552 BJ in Hengelo. Schuin tegenover het stadion vindt u een Nettorama supermarkt. Rij de afslag kuipersdijk/parkeerplaats Nettorama in (Artemistraat). Laat de parkeerplaats naar de Nettorama aan uw rechterhand liggen en rij recht door (Hermesstraat), u ziet nu MFA ’t Berflo met bijbehorend parkeerterrein schuin rechts voor u liggen.

Parkeren bij MFA ’t Berflo

Bij MFA ’t Berflo is beperkte parkeergelegenheid voor handen.

Advies voor ‘langparkeerders’ Wij adviseren u te parkeren op het parkeerterrein van het FBK Stadion aan de Kuipersdijk. Daar zijn voldoende- en ruim overzichtelijke (gratis) parkeerplaatsen voor handen. Het FBK Stadion licht schuin tegenover MFA ’t Berflo op nog géén vijf minuten loopafstand.

‘Blauwe Parkeerzone’. Let op bij parkeren op het terrein van het nabijgelegen winkelcentrum: Hier is een ‘Blauwe Parkeerzone’ regeling van kracht (Parkeerkaart en maximaal twee uur parkeren).